Garantie en klachten

Klachtenprocedure (RMA)

RMA (Return merchandise authorization)

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door een RMA (garantie) aanvraag in te dienen via ons contactformulier. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Let op: RMA artikelen nooit zonder goedkeur (en RMA nummer) retour sturen.
Hierdoor ontstaande extra kosten worden in rekening gebracht.

1. Een klacht wordt bij PaHeDomotica.nl aangemeld per e-mail. Op uw e-mail krijgt u binnen 2 werkdagen reactie (per e-mail).
2. PaHeDomotica.nl probeert in eerste instantie de klacht per e-mail op te lossen. Indien dit niet mogelijk is of uit de klacht omschrijving blijkt dat naar alle waarschijnlijkheid het product defect zal zijn, dan kan het product aan PaHeDomotica.nl worden geretourneerd.
3. Het pakket dient deugdelijk verpakt te zijn en voldoende gefrankeerd, daarnaast dient een begeleidend schrijven te worden mee gezonden als mede een kopie van de aanschaf factuur.
4. Na ontvangst wordt de reparatie verder in behandeling genomen, zo spoedig mogelijk afgemeld.
5. Na dat het product is onderzocht zijn er de volgende mogelijkheden:
-Het product voldoet 100% aan de specificaties, en het product wordt aan u retour gezonden er worden retour verzendkosten in rekening gebracht.
-Het product is defect, het product wordt indien mogelijk hersteld of (gedeeltelijk) vervangen, er worden GEEN retour verzendkosten in rekening gebracht.
6. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht op het moment dat de reparatie is afgehandeld. De reparatie (origineel of vervanging ) wordt gezonden naar het laatst bekende adres. Het is dus aan te bevelen bij de retour gezonden artikelen uw huidige adres gegevens te vermelden.

Foreign supplies

1. Products that are damaged, faulty, etc at arrival, will need to be returned back to the Netherlands for a refund.
Unless a customer would like to pay carriage for the replacement goods to be sent to an non Netherlands address.
2. Return carriage charges are refunded for Netherlands returns only.
We are sorry, but we are unable to refund return carriage charges for goods delivered to an non Netherlands address.
3. Replacements are supplied in the Netherlands only.
Unless a customer would like to pay carriage for the replacement goods to be sent to an address to an non Netherlands address.